Uhapšene još dve osobe osumnjičene za učešće u ubistvu porodice Đokić

Vesti 22. okt 202121:39 > 22:5817 komentara
Izvor: MUP Srbije/printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su uhapsili К. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

„Zahvaljujući upornom, posvećenom i marljivom radu pripadnika policije, uhapšeno je troje osumnjičenih koji se dovode u vezu sa ubistvom tročlane porodice iz Aleksinca“, izjavio je ministar Aleksandar Vulin, a prenosi MUP u saopštenju.

Izvor: MUP Srbije

Povezane vesti

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Podsećamo da je Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić, s kojima je bio u srodstvu. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih, navodi Nova.rs.

Nova.rs objavila je danas da je pištolj iz kog je ubijena porodica Đokić iz Aleksinca pronađen u porodičnom stanu osumnjičenog Gorana Džonića. Potvrđeno je da je u pitanju oružje iz kog je tročlana porodica likvidirana, navodi ovaj portal.

Vulin je u saopštenju čestitao svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnicima Uprave kriminalističke policije, pripadnicima Policijske Uprave za grad Niš, pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd, koji su učestvovali u rasvetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić.

„Nažalost, ubistva se događaju, ali ni jedno ubistvo ne može da ostane nerešeno i nerasvetljeno. Svako ubistvo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će razrešiti, a ubice privesti pravdi“, rekao je Vulin.

Komentari

Vaš komentar