Ujedinjeni o izboru Čučkovića: Sad je jasno zašto insistiramo na novim izborima

Vesti 01. jul 202215:08 6 komentara
N1/Arhiva

Opoziciona odbornička grupa "Ujedinjeni" u beogradskoj skupštini oštro je kritikovala gradonačelnika Aleksandra Šapića zbog imenovanja predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića za gradskog menadžera.

Zapitali su u saopštenju „šta je moglo njega (Čućkovića) da kandiduje za mesto prvog operativca Beograda“, prenela je Stranka slobode i pravde.

POVEZANE VESTI:

„Ako se neko pita zašto insistiramo na novim izborima što pre, valjda je sada jasno“, saopštila je odbornička grupa koju čine SSP, Pokret slobodnih garđana, Pokret za preokret i Sindikat Sloga.

Naveli su da, „ako je neko i mislio da će Šapić da napravi nekakav iskorak u vođenju Beograda u odnosu na (nekadašnjeg zamenika gradonačelnaika Gorana) Vesića, sada je jasno da se ništa neće promeniti“.

Kritikovali su Čučkovića jer je rannije imenovao (Milorada) Grčića iz EPS-a da bude zadužen za obrazovanje u Obrenovcu. Naveli su da je „proveravao ‘elektro gene’ Obrenovčana nezakonitim uvidom u zdravstvene kartone“ i da je, kako su ukazali „učinio brilijantno postignuće u vidu otvaranja javnih tuševa u kupaćim gaćama“.

„To je isti čovek koji je štitio zlostavljanje zaposlenih u Linglongu i zastupao da ništa nije loše ako ljudi rade danonoćno i obespravljeni, jer je Linglong veliki izvoznik“, dodali su „Ujedinjeni“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare