Veselinović: Iz konsultacija sa Vučićem ne može da izađe ništa dobro

Vesti 23. jul 202210:1430 komentara
N1

Dobrica Veselinović iz pokreta "Ne davimo Beograd" ocenio je da taj pokret nije pristao na konsultacije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, jer iz njih ne može da izađe ništa dobro niti se Vučiću može verovati oko bilo čega što kaže.

„Jasno je da je sve u rukama Aleksandra Vučića, koji i neotkrivanjem kandidata za ministarska mesta i premijera dodatno drži svoje ljude u neizvesnosti, a nova Vlada će voditi staru politiku. To je nastavak povlačenja države pred interesima investitora bliskih Srpskoj naprednoj stranci, uništavanje prirodnih resursa, privatizacija javnih usluga“, rekao je Veselinović za list Danas.

Takođe je rekao da saradnja u opoziciji postoji i da je ona pre svega na tehničkom nivou i tiče se međusobne podrške oko tema gde postoji zajedničko slaganje.

Upitan kako komentariše proteste koji su održani pre nekoliko dana u Novom Sadu, Veselinović je rekao da privatno obezbeđenje i policija čuvaju Skupštinu Novog Sada jer se ljudi iz vrha Srpske napredne stranke plaše građana.

„Nema tu nikakvog javnog interesa, sve je otimačina zarad ličnog interesa“, smatra on.

Komentari

Vaš komentar