Veselinović: Ljude na ulice izveo Vučić, a ne opozicija

Vesti 04. dec 202114:10 9 komentara
N1

Predsednik Pokreta za preokret (PZP) Janko Veselinović izjavio je u Somboru da je ljude na ulice, mostove i autoputeve izveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a ne opozicija ili hibridni rat, kako tvrdi njegov "glasnogovornik", ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Veselinović je na konferenciji za novinare rekao da narod koji protestuje „sada sa ulica ne može oterati ni Vulin, ni Vučić“, i da demonstrante ne može da otera ni opozicija i da hoće, „a neće“, saopštio je PZP.

„Zato što se režim odlučio za jednostranački sistem i gaženje institucija. Opozicija umesto u parlamentu mora biti na ulicama, uz narod. I bićemo i ne plašimo se ni štangli, niti ljubičaste farbe“, dodao je Veselinović.

Predsednik Pokreta za preokret je rekao da je u Somboru da bi Somborcima kazao da će na izborima koji su najavljeni za 3. april naredne godine „imati za koga da glasaju“.

„Moći će da biraju izmedju Ane Brnabić i Marinike Tepić. Mi smo ovde jer se borimo za normalnu Srbiju. Želimo da se ovde u Gakovu proizvode žitarice, a ne marihuana“, istakao je Veselinović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare