Veselinović: SNS se igra rata, Šapić ne sme da se pojavi u Skupštini

Vesti 23. feb 202416:34 1 komentar
N1

Zeleno-levi front (ZLF) je najoštrije osudio pretnje građanima nasiljem i sukobima na ulicama koje, kako navode, priziva predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić ukoliko Srpska napredna stranka (SNS) izgubi vlast.

Ni pritisci na birače, kupovina glasova, zloupotreba medija, dovoženje birača, menjanje biračkog spiska, pa na kraju i kupovina odbornika nisu bili dovoljni SNS da formira većinu, a sada Šapić preti nasiljem, navodi se u saopštenju ZLF.

Povezane vesti

U najnovijoj izjavi Šapić umesto priznavanja realnosti o krađi izbora, o kojoj govore građani, opozicija, stručne organizacije i Evropski parlament, pokušava da po svaku cenu ostane na vlasti, javno preteći sukobima na ulicama kada SNS bude izgubio vlast.

Član Privremenog organa Beograda i funkcioner Zeleno-levog fronta Dobrica Veselinović rekao je da se „nijedan odgovoran političar, a pritom i bivši gradonačelnik, u ovoj zemlji ne bi igrao sa ovakvim izjavama“.

„Šapić ne sme da se pojavi u Skupštini, jer zna koliko je pokrao Beograđane da bi obezbedio još jedan mandat. SNS se najviše plaši da njihova krađa izbora neće proći i zbog toga se ponovo igraju rata. To su već viđene metode stranke koja je ratom izbegavala odgovornost i uništavala živote građana. Otimanje i krađu naše budućnosti nećemo dozvoliti“, rekao je Veselinović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare