Vesić: Beogradske elektrane hitno da reše probleme sa grejanjem

Vesti 12. okt 202113:39 > 13:48 13 komentara
radijator, grejanje
Shutterstock

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je u ponedeljak bilo 1.057 reklamacija građana na grejanje i da je izdao poseban nalog Beogradskim elektranama da ih pod hitno reše.

Vesić je naveo da su Beogradske elektrane dobile nalog da u najkraćem roku otklone sve probleme i da se grejanje obezbedi u punom obimu, preneo je Beoinfo.

„Ovakvi problemi se inače pojavljuju prvih dana, juče smo imali 1.057 reklamacija građana na grejanje, što je za oko stotinu manje nego prethodne godine“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, to znači da ima efekata od rekonstrukcija koje su rađene.

Vesić je održao drugu sednicu Radne grupe za snabdevanje energentima na teritoriji Beograda, na kojoj je konstatovano da su sva javna preduzeća apsolutno spremna za zimsku sezonu i da su obezbeđene dovoljne količine energenata.

RTS je objavio juče, pozivajući se se na informacije gradjana, da su bez grejanja bili delovi Novog Beograda – Bulevar Zorana Djidjića, Omladinskih brigada i Bulevar Arsenija Čarnojevića kao i delovi Zemuna, Čukarice, Banjice i Rakovice.

Beogradske elektrane su zbog niskih tempratura u režimu toplih proba, što znači da bi radijatori, tamo gde nema curenja na instalacijama, trebalo da budu topli.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare