Vesić zahvalio Vučiću i Brnabić uz poruku „i to je tako“

Vesti 23. okt 202217:00 33 komentara
Tanjug/ Strahinja Aćimović

Bivši zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić smeniće Tomislava Momirovića na čelu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Vesić je zahvalio mandatarki Ani Brnabić i predsedniku SNS Aleksandru Vučiću na poverenju koje su mu ukazali. Svoje zahvalnice završio je rečenicom po kojoj je postao poznat - "i to je tako".

„Zahvaljujem se predsedniku Vučiću i mandatarki Ani Brnabić, kao i članovima Predsedništva i Glavnog odbora na poverenju koje su mi ukazali predlogom da u narednoj Vladi Republike Srbije budem ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture. Predlog doživljavam kao priznanje za moj dosadašnji rad i kao obavezu da radim još više u interesu Srbije kao i u skladu sa programom naše stranke“, naveo je Vesić.

On je dodao je za za njega obavljanje javne funkcije čast i obaveza, a ne privilegija.

Vesić je zahvalio i Tomislavu Momiroviću i njegovim prethodnicima na svemu što su uradili u resoru građevine.

„Ono što budem radio biće kontinuitet sa mojim prethodnicima i sprovođenje iste politike, a to je politika Aleksandra Vučića“, napisao je Vesić.

Aleksandar Vučić je danas posle sednice Predsedništva SNS objavio ko su kandidati za ministre u novoj vladi Srbije. Među predloženim imenima nema nekih istaknutih imena, koji su bili članovi više vlada, a budući ministar odbrane i potpredsednik vlade Miloš Vučević rekao je da to ne znači da su te osobe kažnjene.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare