(VIDEO) „Dripčino i magarče“: Kako Šapić odgovara na pitanja Dušana Čavića

Vesti 02. dec 202318:18 122 komentara
TANJUG/ BEOINFO

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić ušao je u verbalni obračun i vređao Dušana Čavića, aktivistu i jednog od autora emisije „Marka žvaka“.

Čavić je iskoristio Šapićevu konferenciju za medije na Novom Beogradu, kako bi gradonačelniku postavio nekoliko pitanja.

Gradonačelnik je „eksplodirao“ kada ga je Čavić upitao „gde ste pred Ribnikarom da se poklonite senima mrtve dece“.

Objašnjavajući da je bio, ali da se nije fotografisao, Šapić je Čaviću više puta ponovio da je dripac, dripčina i magarčina.

„Slušaj me sad dripčino jedna… slušaj me sad dripčino jedna. Ušao sam u svaku školu, samo se nisam slikao, dripčino… Pa nisam se slikao magarče jedan nevaspitani“, vikao je Šapić.

Aleksandar Šapić je posle ubistva đaka i radnika obezbeđenja u OŠ „Vladislav Ribnikar“ 3. maja ove godine, i ubistva mladih dan kasnije u selima Dubona i Malo Orašje položio vence nastradalima, ali ne na mestima na kojima su oni ubijeni već ispred Skupštine Grada Beograda, što je ispraćeno kamerama.

Pravdao se da na dane ubistva nije bio u Srbiji, zbog čega nije odmah posetio školu i mesta kraj Mladenovca u kojima su deca i mladi ubijeni u dva odvojena masakra.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare