(VIDEO) Kako izgleda kada protivgradna raketa uleti u kuću: „Geleri su leteli na sve strane“

Vesti 14. jun 202414:52 7 komentara

Sinoć oko 18 časova Gornji Milanovac je pogodio jak grad praćen pljuskom. Oštećeni su brojni automobili, a porodici Brković je uletela protivgradna raketa u kuću.

Kako kaže Milan Brković za Nova.rs, on je u tom trenutku bio u kupatilu, a supruga i petogodišnja ćerkica su se nalazile u dnevnoj sobi.

„Čuo sam suprugu kako je zakukala. Sve se to dogodilo nešto pre 18 sati“, potrešeno priča naš sagovornik.

Povezano:

Kako kaže, prvo se dogodio veliki udarac, zbog čega je on izleteo iz kupatila.

„Potom se osetio dim, kao da je neko bacio dimnu bombu. Pomislio sam da je grom udario, ali instalacija je radila“, priča Milan Brković za Nova.rs napominjući da su sijalice sijale.

Njih dve je, kako ističe, odmah sklonio u sobu.

„Uleteo sam ponovo u dnevnu sobu i pogledao prema kuhinji gde je bila ogromna rupa. Raketu sam brzo uzeo i izbacio na terasu“, prepričava.

„Obilo je malter na ploči, dve monte i sručilo pola kolica betona sa plafona. Kod mene u stanu je razbijen laminat i beton, a geleri su leteli svuda po kući“, priča Milan Brković.

Njegova supruga Ivana je, takođe, doživela veliki stres. „Spremali smo se da idemo sinu na maturu. U školi je bila priredba, pa smo otišle kći i ja. Suprug je morao da ostane. Strašno je bilo. Kao bombardovanje“, kaže za naš portal Ivana Brković.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare