Vidojković: Kao Karić, i ja ću tražiti da mi se promeni godina rođenja – u 2000.

Vesti 08. feb 202220:54 > 20:593 komentara
N1/arhiva

Rukovodeći se primerom Bogoljuba Karića, i ja ću tražiti da mi se promeni godina rođenja u 2000, jer do pada Miloševića kao da nisam živeo, rekao je pisac Marko Vidojković.

On je za „Danas“ rekao da je siguran da će to ujedno da mu smanji stomak, broj sedih i bolove u leđima.

Povezane vesti:

Podsetimo, biznismen Bogoljub Karić saopštio je da je na svoj 65. rođendan gradskoj upravi Kragujevca, kao nadležnom državnom organu, podneo zahtev za donošenje odluke o promeni upisa podatka o činjenici njegovog rođenja, tako što će se utvrditi da je rođen 17. januara 1974. godine u Peći, a ne 17. januara 1954. kako je upisano u matičnoj knjizi.

Opisujući sebe kao jedinstvenu ličnost u savremenoj srpskoj istoriji, on podseća da neumorno promoviše čovekoljublje, „pa je i taj zahtev podneo u ime svih koji se, bez obzira na godine života, osećaju sposobnim da rade i budu posvećeni dobrobiti ne samo svoje porodice, kao najsigurnijeg mesta, nego i društva kao celine“.

Međutim, iz kragujevačke Gradske uprave gde se nalaze matične knjige iz Peći demantovali su za „Danas“ da je Bogoljub Karić podneo zahtev za „podmlađivanje”, te smatraju da je reč o šali, koju su preneli mediji.

Komentari

Vaš komentar