Voditeljka lažirala svoju smrt, pa optužila medije da prenose lažne vesti

Vesti 14. apr 202316:34 15 komentara
Screenshot YouTube/VIP NEWS BALKAN

Voditeljka Slađana Petrušić (40) je izmislila sopstvenu smrt. Na njenom Instagramu pojavila se objava da je hrvatska voditeljka preminula, a vest su nakon toga brzo preneli brojni hrvatski i srpski portali.

Naime, nakon polemike da je preminula i tvrdnje njene sestričine Dragane da je to laž, sada se oglasila i Slađana, koja je na svom Fejsbuku objavila status nazvan „Poslednji ispraćaj“, a kada se klikne na link, on vas vodi na video u kojem ona i zvanično priznaje da je lažirala sopstvenu smrt.

Interesantno je da ona na tom videu krivi medije za plasiranje neproverenih informacija, a upravo je vest o njenoj, sada već lažnoj smrti, objavljena na njenim Instagram i Fejsbuk profilima, uz navodno saopštenje njene porodice.

„S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svet. Biće kremirana, a pepeo prosut u šumi jer šuma je bila njen život i tako će živeti večno“, objavljeno je na Instagramu, a vest o smrti Slađane Petrušić brzo su objavili mediji u Srbiji i Hrvatskoj.

Međutim, niko od njenih bližih rođaka i prijatelja nije znao da je ona preminula, pa su tako za Index.hr njena sestričina Dragana i stilista koji s njom sarađuje, Neven Ciganović, rekli da je reč o laži, jer je i ranije imala situacije u kojima je izmišljala zdravstvene probleme.

Još je i sestričina Dragana rekla da je navodno Slađana blokirala nakon što joj je ona ostavila poruku ispod objave da je preminula.

Takođe, brojni srpski mediji su objavili da je ona preminula usled posledica TikTok izazova zbog kojeg je, navodno, bila i hospitalizovana.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare