Vredni pokloni kompanije Mozzart ulepšali 8. mart ženama u Sigurnim kućama

Promo/Mozzart

„Stop nasilju nad ženama“ je poruka koju Fondacija Mozzart kao i njen osnivač kompanija Mozzart kroz društveno odgovorne akcije šalju tokom cele godine a vrednim donacijama podržavaju rad Sigurnih kuća širom Srbije.

Žrtve nasilja Mozzart nije zaboravio ni povodom Međunarodnog dana žena koji se u ovoj kompaniji tradicionalno obeležava sa štićenicama iz Sigurnih kuća. Ove godine predstavnici kompanije 8. mart su proveli u Pančevu i Beogradu i ukazali na važnost borbe protiv nasilja u porodici.

Osim osmeha i reči podrške predstavnika kompanije Mozzart na adrese Sigurnih kuća u Beogradu, Pančevu, Vranju, Sremskoj Mitrovici i Zrenjaninu stigli su i vredni pokloni i to upravo ono što je nedostajalo da boravak ženama bude olakšan. Nameštaj, bela tehnika, mali kućni aparati, šerpe, escajg, tanjiri kao i kozmetički paketi samo su deo donacije kompanije Mozzart.

„Mnogo nam je značajna i podrška kompanija, pored institucija koje se bave ovom tematikom. Mozzart nam pruža podršku već dugi niz godina i lepo sarađujemo. Hvala vam mnogo jer našim ženama uvek znači kada ih se neko seti” istakla je Vesna Stanojević koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu.

Podrška kompanije Mozzart veoma je značajna I za Sigurnu kuću u Pančevu čije štićenice su dobile kozmetičke proizvode i male kućne aparate.

Promo/Mozzart

„Godinama unazad i na Dan žena ali i svih ostalih datuma naši prijatelji iz Mozzarta su sa nama i uz nas. Prate naš rad, osluškuju potrebe naših korisnica i uvek ih iznova obraduju. Današnjom posetom su ponovo uneli radost u njihove živote, dali podršku i potvrdu njihovim i našim naporima. Sve korisnice su bile dirnute pažnjom koju su im na lagan i jednostavan način poklonili poptuno nepoznati ljudi i usput u potpunosti ispoštovali njihove potrebe. Ja lično mogu samo da vam se zahvalim na savršenoj saradnji i razumevanju koju svaki put dobijemo od vas, lakoći sa kojom se organizujemo i dogovaramo, poštovanju našeg rada i vremena” rekla je Jasna Vujičić koordinatorka Sigurne kuće u Pančevu.

Tokom prethodne godine, povodom “16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama” kompanija Mozzart je u saradnji sa Online umetničkom školom pokrenula ekonomsko osnaživanje žena koje su pretrpele nasilje.

Promo/Mozzart

Štićenice Sigurnih kuća u Beogradu, Pančevu, Zrenjaninu, Vranju i Nišu na poklon su dobile kurseve pletenja, izrade nakita, dekupaža i priliku da putem interneta nauče tajne pletenja i unaprede svoje veštine. Prilikom osmomartovskih poseta predstavnici kompanije Mozzart uverili su se da su žene uspešno savladale kurseve i uživaju u izradi nakita, odevnih predmeta i drugih detalja.