„Vučić će stadion da vam obeća, ja sam za pendrek zadužen“: Kako Dačić sa predsednikom „budi“ Čačak

Vesti 25. maj 202419:42 100 komentara

Iako je tvrdio da za kampanju vremena nema, sad kada je "pobedio" u Nujorku predsednik Srbije se svom snagom trudi da pobedi i u gradovima i opštinama Srbije u kojima se 2. juna bira lokalna vlast. Posle Lazarevca i Novog Sada, stiže i na miting u Čačak. Da opemene Miluna, pomene vidikovac, ne obeća stadion i Čačane uplaši opozicijom.

SNS predizborni karavan stigao je u Čačak. Stiže i predsednik pa Hala sportova mora biti puna – zaposlenih u javnim preduzećima, predškolskih ustanova, fabrika…

„Predsednik Vučič ne može da napuni borčevu halu nego je poslao 12 autobusa ljudima na radna mesta u fabriku Sloboda. Došli su naradna mesta da pokupe radnike da ih vode na miting“, kaže Pavle Jelisijević, „Probudimo Čačak.“

N1: Odakle dolazite? Da li ste iz Čačka ili okoline?

„Mi smo iz kompanije Sloboda“, kazala je jedna starija gospođa.

N1: Jel ste svi došli?

„Ne svi, ali većina. Da podržimo.“

Neki iz Slobode, neki iz okolnih gradova.

„Iz Gornjeg Milanovca sam.“

N1: Došli ste da podržite komšije iako su izbori i kod vas?

„Fala, Bogu.“

Došli da podrže i da ih predsednik uplaši opozicijom.

Poručio je Vučić Čačanima da čačansku opozciju finasira nemačka fondacija sa 40.000 evra.

„Njihov interes je u destabilizaciji Srbije, u tome da i Čačak mogu da koriste kao grad platformu zajedno sa nekim drugim gradovima za napad na stabilnost Srbije“, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Čačku.

To što predednik plaši Čačane opoziciom, za opozicju je dobar predizborni signal.

„To što je Vučić morao da dođe je zapravo najbolji dokaz koliko opozicija ima šanse da pobedi u Čačku. I to je jedan od retkih gradova koje posećuje u poslednjim danima izborne kampanje“, kaže Boško Obradović.

„Šta hoćete bre, stadion? Dobro. Nisam ja za to, ja sam za pendrek zadužen. Al nema veze tu je predsednik Vučić on će sada to da obeća“, upitao je Ivica Dačić.

„Neću da obećam, ali ću da dam sve od sebe da razgovaram sa Sinišom jer o ni sa kim drugim neće da razgovara da pokušamo da uradimo stadion u Čačku. A sad i Hala jel …i od ptice mleko ako može“, naveo je upitao je okupljene Vučić.

Od ptice mleko nema, stadion će biti možda, vidikovac na Kablaru sigurno, uverava Vučić. Kaže da mu je novac za to izvukla Ana Brnabić.

Ni novac, ni medijska propaganda, ni ucene zaposlenih, neće im biti dovoljni za pobedu samouveren je Bopko Obradović.

„Naprednjaci su odavno pukli u Čačku. I Čačani je odavno ne podržavaju. Na poslednjim republičkim izborima, zajedno sa socijalistima i radikalima, imali su ispod 50 odsto glasova“, zaključuje Boško Obradović.

„Čekam pobedu u Čačku!!!! Čekam ubedljivu opobedu u Čačku“, poručio je predsednik Srbijre.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare