Vučić: Dao sam sve od sebe da čuvam Srbiju, jer predaja nikada nije bila opcija

Vesti 22. jan 202313:27 92 komentara
Tanjug/ Miloš Milivojević

Pred nama nisu laki dani, a ni izbori i da bismo odbranili i sačuvali i zemlju i narod moramo biti jedinstveni i ujedinjeni, objavio je na Instagramu predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je istakao da je dao sve od sebe da čuva i štiti Srbiju "jer predaja nikada nije bila opcija".

„Još jedna nedelja borbe za opstanak i prosperitet, za bolju budućnost Srbije. Ponosan sam što se glas Srbije čuo jasno i racionalno u svetskoj areni, na #WEF23 u Davosu“, naveo je Vučić u objavi „Nedelja sa predsednikom“.

„Važno je što smo precizno i argumentovano izneli našu politiku, a možda još važnije, što smo Srbiju promovisali kao investicionu destinaciju, što je od izuzetnog značaja za našu ekonomiju i boljitak svih građana“, istakao je.

„Sa međunarodnim predstavnicima sam nastavio tešku, ali neophodnu i otvorenu diskusiju u cilju rešavanja gorućeg pitanja za našu državu, a to su život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji“, podsetio je predsednik Srbije.

„Pred nama nisu laki dani, a ni izbori. Da bismo odbranili i sačuvali i zemlju i narod moramo biti jedinstveni i ujedinjeni. Dao sam sve od sebe da čuvam i štitim Srbiju i to ću nastaviti da činim, jer predaja nikada nije bila opcija. Srbija će pobediti“, zaključio je Vučić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare