Vučić: Međusobno priznanje – sanjajte, Rada Trajković je zapadni agent

Vesti 06. feb 202319:12 > 20:19 60 komentara
Tanjug / Darko Vojinović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je predsednicu Evropskog pokreta Srba sa KiM i savetnicu u Vladi Kosova Radu Trajković da je zapadni agent, kao i da je laž to što je rekla da on traži "aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu i Metohiji".

„Laže, laže, ko i svi oni iz skupštine koji su govorili sve one besmislice. Brane me taman kao i svi moji koalicioni partneri“, poručio je Vučić povišenim tonom.

On je dodao, obraćajući se „narodu“, da je njegova porodica ovde.

„Ostaće u Srbiji, kao i ja, nikoga se ne plašimo jer ništa ukrali nismo. Krivi smo jer branimo Srbiju, branili smo je i branićemo. Međusobno priznanje – sanjajte. Živela Srbija“, kazao je Vučić.

Napadima na Radu Trajković pridružila se i premijerka Ana Brnabić koja je na Tviteru napisala da je Trajković „najveća sramota našeg naroda“.

„Ne postoji veća. Tačka. Konkurencija je ovih dana oštra, ali teško ko može da vas stigne“, poručila je premijerka.

Ona je dodala da kada je sve bilo gotovo, predsednik Aleksandar Vučić se izborio da Kosovo ponovo bude na agendi svetskih sila.

„Sam se izborio za to. To je njegov zločin?“, upitala je Brnabić.

Rada Trajković je ranije danas za dnevni list Danas rekla da Aleksandar Vučić neizmerno želi da se dodvori američkoj administraciji.

„On pokušava, u stvari, da kroz projekat približavanja američkoj administraciji, skine svu moguću odgovornost sa svoje porodice i najbližih saradnika iz kriminalnog miljea, kao što su Zvonko Veselinović i Milan Radoičić“ kazala je Rada Trajković.

Ona je dodala da to definitivno govori da Vučić traži amnestiju za svoju porodicu, sebe, kao i klana oko sebe – za ono što bi trebalo da uradi – saglasi se sa francusko-nemačkim predlogom za rešenje kosovskog pitanja.

Svako ko je pažljivo gledao Skupštinu, napominje, mogao je to da vidi – da Vučić radi na aboliciji tih kriminalnih struktara i na taj način se nudi za projekat približavanja i prihvatanja plana.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare