Vučić: Ne razumem zašto je Kokeza odbio poligraf oko pitanja moje likvidacije

Vesti 01. mar 202100:08 > 00:42 72 komentara
Aleksandar Vučić
Tanjug/ Tara Radovanović

Dobio sam sve neophodne informacije i ne bih da se izjašnjavam, osim da ne razumem zašto je čovek u kojeg sam imao poverenje odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide samo sa pitanjem, a ne sa deset, iako je ključno pitanje da li je učestvovao u pripremi moje likvidacije, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući privođenje Slaviše Kokeze.

Ne mogu da poverujem da je on učestvovao u tome, tog čoveka dugo poznajem i nikada u to neću poverovati, ali je čudno to sa poligrafom, rekao je Vučić, koga su novinari zamolili da prokomentariše ispitivanje predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala.

Povezano:

Dodao je da je lično išao na poligraf „zbog gluposti, da pokaže narodu da ne laže“, i da smatra da čim neko ne de na poligraf, to mu je vrlo čudno.

„Ali da je on nešto čuo po tom pitanju ili planirao, ni njemu ni svima njima nikada nisam na senku zgazio, nikad im ništa nažao nisam uradio, ni ja niti bilo ko iz moje porodice… Ja u to prosto niti želim niti mogu da poverujem“, rekao je Vučić i pozvao nadležne organe da rade svoj posao.

„Koliko mi je žao i koliko se loše osećam govori moje raspoloženje, ali ne zato što sam uplašen, već zato što sam tužan“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare pošto je dočekao kontingent od 100.000 doza ruske vakcine na beogradskom aerodromu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare