Vučić: Ne znam imamo li većeg živog glumca od Mikija Manojlovića, hvala mu

Vesti 21. apr 202211:10 117 komentara
vučić miki
N1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je posebno ponosan kada neko poput Predraga Mikija Manojlovića ima reči hvale za njegov rad. Manojlović je u emisji "Persona non grata" TV N1 uporedio Vučića sa De Golom što je naišlo na osude dela javnosti.

„Ne znam imamo li većeg živog glumca od Mikija Manojlovića, verovatno ne. Ja sam ponosan na to što je taj čovek govorio slobodno, što je govorio iz svoje glave, i što niste mogli čak ni nepristojnim, pomalo medijski bezobzirnim pristupom da mu promenite stav“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu.

POVEZANE VESTI:

Komentarišući to što ga je glumac uporedio sa nekadašnjim predsednikom Francuske Šarlom de Golom, Vučić je rekao da za sebe ne smatra da je veliki lider, ali da se uvek „grčevito borio za interese Srbije“.

„Vi ne možete da razumete koliko enegije i priprema zahteva jedan susret sa američkim senatorima. To je za vas novinare pokrivalica i saopštenje, a šta je iza zoga, koliko borbe da se izborite za svoju zemlju, to malo koga interesuje. I zato sam posebno ponosan kadaa neko poput Mikija Manojlovića ima reči hvale“, kazao je Vučić.

Predsednik je Manojloviću zahvalio i na hrabrosti, jer je, kako je ocenio, znao sa čime će biti suočen.

„Zaista nije (Manojlović) dobio ništa. Prvo što je dobio posle nekoliko dana je što sam rekao hvala“, rekao je Vučić.

Podsetimo, gostujući u emisiji Persona non grata TV N1, proslavljeni glumac Predrag Miki Manojlović, govoreći o politici i odnosu prema vlastima u Srbiji rekao je da njega niko ne upotrebljava i da je „velika laž“ da mu je obećavana zgrada za njegovo pozorište.

Za predsednika Aleksandra Vučića je rekao da je talentovan za politiku i poredi ga sa nekadašnjim predsednikom Francuske, Šarlom de Golom.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare