Vučić o Stefanoviću: Ne pada mi na pamet da vodim hajku protiv nekog iz SNS

Vesti 14. maj 202123:27 > 15. maj 2021 09:59 111 komentara
N1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da od Nebojše Stefanovića najviše zavisi da li će ostati ministar, o čemu će se razgovarati narednih dana, kada se vrati s puta. On kaže i da je "notorna laž" da je njegov sin pokušao da preuzme navijače Partizana nakon hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka.

„Da vodim hajku i harangu protiv nekoga iz sopstvene stranke ne pada mi na pamet“, rekao je Vučić za TV Prva.

Povezane vesti:

Kaže da svako ko je umešan u kriminalne radnje treba da odgovara.

„O Dijani Hrkalović ne mislim ništa dobro, a o Stefanoviću imam bolje mišljenje“, rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje o pisanju medija da je Stefanović umešan u kriminalne aktivnosti.

„Nemam takvu informaciju“, rekao je on i naglasio da u slučaju prisluškivanja „sve što znam ne bih večeras da govorim“.

Govoreći o izborima, Vučić je rekao da bi sve osim apsolutne većine u Beogradu i kvalifikovane većine sa partnerima u Srbiji bio neuspeh za SNS.

„Notorna laž da je moj sin pokušao da preuzme navijače Partizana“

Aleksandar Vučić kaže da je „notorna laž“ da je njegov sin Danilo pokušao da preuzme navijače Partizana nakon hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Vučić je izjavio da je tu informaciju objavio „lični portal Dragana Đilasa“ i da „nikoga od tih ljudi njegov sin nije video niti se sastao“, kao i da je to „bila direktna pretnja ubistvom njegovom sinu“.

„Lični portal Dragana Đilasa je pustio te laži“, rekao je Vučić i dodao da je njegov sin bio na meti „kriminalaca“ da bi njega, kao predsednika ucenjivali.

Vučić je rekao da su se „dvojica kriminalaca iz Valjeva približila Danilu“, da su mu podvodili devojke, naterali ga da pije, da mu posle toga ponude drogu i da ga slikaju da bi njega ucenjivali.

„Moj odgovor na sve to je samo jedan, neću da plaćam reket i neću da se dodvoravam nikom. Nisam želeo da plaćam reket belosvetskim uštvama, kriminalcima i ubicama. Sve ću, bando jedna kriminalna, da vas pohapsim, Srbija će da bude sigurna zemlja i ići će napred“, rekao je Vučić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare