Vučić od danas počinje da obilazi opštine, „nada se da će moći i na KiM“

Vesti 11. mar 202308:30 107 komentara
Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je formiranje Narodnog pokreta za državu, a u obilazak opština krenuće od Vranja gde će danas biti održan veliki miting u Sportskoj hali. Na sednici GO SNS najavio da će se potruditi u narednih godinu dana da obiđe svaku opštinu u Srbiji, a naveo je i da se nada da će moći i da ode na KiM. Taj deo je preneo i kosovski Bota sot, pod naslovom: Vučić najavljuje posetu Kosovu.

Predsednik Srbije je u petak na sednici Glavnog odbora stranke najavio da će krenuti u obilazak Srbije i da će do kraja godine obići svih 25 okruga.

„Nadam se da ću moći da odem i na Kosovo i Metohiju. Na više mesta ćemo da razgovaramo sa ljudima, posebno sam srećan što ću da odem kao predsednik Srbije u Bosilegrad“, rekao je Vučić, objavio Tanjug.

On je dodao da će gledati da u narednih godinu dana obiđe svaku opštinu u Srbiji.

Početak današnjeg mitinga u Vranju zakazan je za 11 sati. Vučić će zatim, kako je najavljeno iz pres službe, obići i Bujanovac, Trgovište, Bosilegrad i Vlasinsko jezero. Vučić će tom prilikom obići i sportsku halu u Bujanovcu, novu vatrogasnu stanicu u Trgovištu i završne radove na rekonstrukciji objekta predškolskog „Dečija radost“ u Bosilegradu.

Uoči dolaska predsednika na jug Srbije, u Vranju su bili visoki funkcioneri SNS-a Darko Glišić i Dragan Stevanović, koji su razgovarali sa predstavnicima svih odbora o organizaciji mitinga podrške.

U dvorani gde će biti održan miting, postavljen je i veliki transparent sa sloganom novog pokreta: „Srbija sanja i snove ostvaruje“.

Predsedništvo i Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) u petak su, kako je saopšteno, jednoglasno podržali predlog Aleksandra Vučića za formiranje narodnog pokreta za državu, a Vučić je rekao da nije isključeno da će taj pokret učestvovati na narednim izborima.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare