Vučić: Snimaću se telefonom kako jedem parizer i majonez, to Ćulibrk ne jede

Vesti 11. sep 202314:29 643 komentara

Predsednik Srbije prokomentariao je tokom konferencije za medije na samitu "Brdo Brioni" u Skoplju izjavu urednika Milana Ćulibrka datoj u "Utisku nedelje" da bi on prvo morao da proba parizer koji nudi narodu.

Povezane vesti

„Nije njima parizer problem. Mi smo doneli i mleko i jogurt, šampon za bebe i odrasle, deterdžent i toalet papir… Onaj koji oni bacaju po televizijama, jer, znate, imaju novca pa mogu da rade šta hoće. Mi smo se trudili da pokažemo brigu prema ljudima i za mene je to bila ozbiljna tema. Oni se smeju zato što imamo najjeftiniji hleb, struju… Jer se trudimo da onima koji su siromašni, ne Ćulibrku… Znam ja da Ćulibrk ne jede parizer“, istakao je Vučić.

Najavio je da će i popiti jogurt uz njega.

„Baš ću da uzmem da popijem i jogurt onaj koji smo pronašli i parizer… U sredu idem lično da kupim i da pokažem. Sve ću da telefonom da snimim. Da dovedem Malog i Momirovića i da napravimo ono, znate kako smo kao klinci pravili, uzmete pola hleba presečete na dva dela, uzećemo malo i majoneza i stavimo parizer… I to će da nam bude doručak. Evo, obećavam ljudima to je u sredu doručak za nas trojicu. Da vide da se mi ne igramo sa narodom i da brinemo o narodu“, rekao je Vučić.

Dodao je da se on i Vlada Srbije ne igraju s narodom, već misle na narod, a da se deo opozicije ruga merama koje Vlada donosi, jer na sve moguće načine pokušavaju da kritikuju njega i Vladu kako bi došli na vlast.

„Njima smeta i 20.000 dinara za penzionera i 21 odsto povećanja penzija, povećanje plata za prosvetne radnike koje će biti preko 16 odsto, 5,5 u septembru pa svakako od 1. januara još 10-11 odsto. Smeta im sve. Jer jedino što su izabrali da dođu na vlast. Sasvim sigurno ćete uskoro imati priliku. Vi ste veliki favoriti. Ozbiljni ljudi, a narod uživa u tome kada gazite po klupama u parlamentu, zviždite i vičete. I kada mu objašnjavate kako je bilo divno kada su ljudi imali platu prosečnu od 320 evra i kako ne valja da plata bude 840 evra i kako je veličanstveno da minimalna zarada 152 evra, a ne 400 evra. I da penzija bude 202 evra, a ne 330 evra“, rekao je Vučić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare