Vučić: Spreman sam za poligraf za Jovanjicu, apsolutno da

Vesti 11. mar 202121:38 > 22:01 204 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na pitanje da li je spreman da ide na poligraf kad je u pitanju slučaj "Jovanjica", odgovorio je "apsolutno da". Ja ću da pozovem sve vas, dovedite poligrafistu kog hoćete, iz koje zemlje hoćete, i ja ću vam odgovoriti na svako pitanje za Jovanjicu, rekao je novinarki Pinka. "Na sve ću odgovoriti, to je fer i odgovoran odnos prema građanima", naveo je dodajući i da će javiti dan.

Ali posle toga ćemo tražiti napuštanje političke scene od onih koji su obmanjivali naciju koliko već meseci, rekao je i dodao da zna da se to neće dogoditi.

Pročitajte još:

Na pitanje novinarke Pinka šta je sporno sa nekima koji ne žele da idu na poligraf, Vučić je odgovorio da „nisu bolesni kad treba da idu po nekim televizijama“, aludirajući na profesora Pravnog fakulteta Vladimira Vuletića. Naime, Vuletić je naveo na društvenim mrežama da je bio na poligrafu, ali da nije ispitan, jer mu je poligrafista, kada je informisan od kojih sve bolesti boluje, rekao da nije podoban za tu vrstu ispitivanja.

Vučić je u uključenju za TV Pink iz Abu Dabija rekao da se „mašina ne može varati, osim ako ne uzmete previše sedativa, ali vam onda niko neće prihvatiti ispitivanje“ jer se „na početku se to proveri“ i da su „te igre i priče za malu decu su mi smešne“.

Komentarišući „napade“ kaže da nije „od šećera tako neka oni tuku, inače da niste uspešni ne bi imali potrebe ni toliko da izmišljaju ni da napadaju“ da nije lako nekad to istrpeti, ali da je teže kad to dolazi od onih „koji su vam bliski, ali i to je život“.

Vučić je najavio da sutra ide u Bahrein, navodeći da je prvi predsednik (Srbije) koji će posetiti Manamu. Dodao je i da se nada da će mnogo toga dobrog uraditi u Bahreinu.

 

Komentari (204)

Vidi sve komentare