Vučić: Srbija nije u ratu, ne nasedajte na provokacije – biće benzina i hrane

Vesti 04. mar 202210:31 > 10:41 126 komentara
Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima Srbije preko svog naloga na Instagramu i poručio im da će Srbija sačuvati mir i stabilnost, kao i da ne nasedaju na "trikove, besmislice i provokacije koje govore da nemamo dovljno nafte, naftnih derivata, da proveravaju skloništa, da neće biti dovoljno hrane". "Biće dovoljno hrane, dovoljno benzina, dovoljno svega što nam je potrebno u budućnosti", poručio je Vučić.

Povezane vesti

On je u obraćanju građanima rekao:

„Poštovani građani Srbije, Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti, Srbija će sačuvati mir, Srbija će sačuvati stabilnost.

Molim vas, poštovani građani Srbije, nemojte da nasedate na trikove, besmislice i provokacije koje govore da nemamo dovoljno nafte, naftnih derivata, da proveravate skloništa, da neće biti dovoljno hrane…

Biće dovoljno hrane, dovoljno benzina, dovoljno svega što nam je potrebno u budućnosti jer odgovorna i ozbiljna država za to se postarala.

Dakle, nema potrebe da bilo gde žurite, nema potrebe da bilo šta tražite posebno, ponašajte se normalno kao i svakog drugog dana, jer čuvaćemo mir i gledaćemo kako da srpska ekonomija ubrzano napreduje. Hvala vam na poštovanju i veri u srpsku državu“, rekao je Vučić.

U Srbiji su se sinoć stvorili redovi na pojedinim pumpama, a mediji prenose da je  povećana i potražnja za prehrambenom robom u radnjama. Vlada Srbije je nakog toga saopštila da „neko namerno širi paniku i da u Srbiji nema problema sa snabdevanjem derivatima“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare