Vučić u Emiratima, upoznao se s njihovim modelom u upravljanju korona krizom

Vesti 11. mar 202112:41 > 13:3310 komentara
Izvor: TANJUG/INSTAGRAM BUDUCNOSTSRBIJE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas boravi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a na svom instagram nalogu objavio je da je tamo prisustvovao prezentaciji modela UAE u upravljanju korona krizom i iskustva sa vakcinacijom.

„Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj kovidom-19 koju nam je prikazao direktor za bezbednost i prevenciju Nacionalne uprave za upravljanje vanrednim situacijama i elementarnim nepogodama Saif Aldaheri i prezentaciji iskustva UAE tokom procesa vakcinisanja protiv kovida-19, koju nam je predstavila načelnica Nacionalnog odbora za istraživanje kovida, šef Odeljenja za zarazne bolesti Uprave za zdravstvo Abu Dabija Farida Alhosani“, napisao je Vučić.

Vučić je danas razgovarao i sa emiratskim preduzetnikom i izvršnim direktorom kompanije Mubadala investment Kaldunom Al-Mubarakom o vakcinaciji i istakao da donosi „strateške važne vesti za Srbiju“.

„Izvanredan sastanak sa velikim prijateljem Srbije i mojim dragim drugom Kaldunom Al-Mubarakom o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji i donosim strateški važne vesti za Srbiju“, napisao je Vučić na svom instagram profilu.

Komentari

Vaš komentar