Vučić uručio odlikovanja suspendovanim policajcima sa KiM – Đuriću i Filipoviću

Vesti 09. nov 202211:41 55 komentara
Tanjug / Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je odlikovanja kapetanu Nenadu Đuriću, suspendovanom direktoru Regionalnog direktorata policije Mitrovica Sever na KiM i kapetanu Aleksandru Filipoviću, koji je bio na dužnosti šefa Regionalne operative direktorata policije Mitrovica Sever.

Aleksandar Vučić je Nenadu Đuriću uručio Orden zasluga za odbranu i bezbednost prvog stepena, koji se dodeljuje za natprosečno, uzorno i časno izvršavanje dužnosti i zadataka u oblastima odbrane i bezbednosti.

Kapetanu Filipoviću uručio je Zlatnu medalju za hrabrost „Miloš Obilić“, koja se dodeljuje za dela u kojima je do izražaja došla lična hrabrost.

„Vi ste svoju državu poslušali, čak i kada se sa njenim odlukama niste slagali, uradili ono što vam je srce želelo i najčasnije ste se poneli, kada ste bili onemogućeni u vršenju svoje dužnosti“, poručio je Vučić u Predsedništvu Srbije.

Tanjug / Rade Prelić

Vučić je otkrio da će Đurić i Filipović biti zaposleni u državnoj administraciji.

„Odlična im je budućnost, radiće u državnim organima Republike Srbije. Ostaje nam da se dogovorimo i svakako neće biti niža primanja. Mladi su obojica, još mnogo posla i važnih zadataka je pred njima“, naveo je Vučić.

Izvor: Tanjug

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare