Vučić: Vitamini za penzionere išli po hitnoj proceduri zbog korone

Vesti 07. apr 202110:59 > 11:25 26 komentara
aleksandar vučić vitaminski paketi
Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je nabavka vitamina i minerala za penzionere morala da bude sprovedena po hitnoj proceduri jer je u toku pandemija koronavirusa i jer je bilo neophodno da se ojača imunitet najstarije populacije.

Povezane vesti

„Neće ih ni to spasiti od bolesti, kao što ni mene ni druge koji su se vakcinisali to neće sprečiti da budu zaraženi, ali verovatno neću umreti“, rekao je Vučić nakon obilaska petlje Batajnica na autoputu E75.

On je rekao da su lekari preporučili koje vitamine i minerale treba nabaviti da bi se pojačale imune funkcije.

„Nismo mogli da čekamo do novembra jer tada bi rekli da se kasni i da se sve radi pred izbore. Da smo išli u regularnu proceduru i da su vitamini došli u novembru, obesili bi me na Terazijama, u metaforičkom smislu“, rekao je on.

Vučić je kazao i da je napravio „lapsus“ kada je rekao da prošle godine nisu bili izbori već je mislio da godinu dana ranije, ali „to su razumeli svi koji to žele“, navodeći da njemu izbori nisu važni već šta će ostati iza njega urađeno.

„Ali kako kažu u izreci – besposlen pop krsti jariće“, rekao je Vučić, povodom komentara zbog njegove izjave u intervjuu TV Pink kada je rekao da novac nije deljen zbog izbora navodeći da ih prošle godine nije bilo.

Izvor: Tanjug

Komentari (26)

Vidi sve komentare