Vulin fotografisan sa bivšim vođom navijača Rada, tvrdi da ne zna ko je on

Vesti 22. avg 202119:32143 komentara
vulin navijač rada
Izvor: Privatna arhiva/predragpopovic.wordpress.com

Ministar policije, Aleksandar Vulin, fotografisan je zagrljen sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem, nekadašnjim vođom navijača Fudbalskog kluba Rad i licem hapšenim za nelegalno nošenje oružja, objavio je portal Nova.rs. Ministar Vulin je potvrdio da je fotografija nastala u ponedeljak na koncertu Riblje čorbe, ali negira da zna ko je pored njega na slici.

„Fotografija mene i meni nepoznatog čoveka nastala je na koncertu Riblje Čorbe u ponedeljak. Sada ću proveriti ko je u pitanju i objaviću sve što saznam… Đilasovi mediji su mogli da objave još desetak fotografija različitih ljudi koji su mi prilazili i fotografisali se. Ja ne dozvoljavam obezbeđenju da sklanja ljude od mene. Svako može da mi priđe, porazgovara, pa i da se fotografiše“, naveo je Vulin.

Identitet osobe na fotografiji sa ministrom policije portalu Nova.rs potrdila je Mara Halabrin, majka Aleksandra Halabrina, mladića čije je telo pronađeno u Sopotu.

Na povezanost njenog sina sa Kovačevićem ukazivala je inspektorima, ali oni nikada nisu želeli da ga saslušaju ili privedu.

„Fotografiju sam videla sinoć i ovim sam izgubila svaku nadu u policiju. Nisam je imala ni ranije, ali ovo sada me je dotuklo. Negde duboko sam verovala državi u kojoj sam rođena, ali šta sada da očekujem“, izjavila je majka ubijenog Aleksandra Halabrina.

Komentari

Vaš komentar