Vulin i Mihajlović o međusobnim napadima: Dubinska, temeljna razlika

Vesti 24. jul 202212:17 13 komentara
Aleksandar Vulin, Zorana Mihajlović
N1

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da između njega i ministarke rudarstva i enegetike Zorane Mihajlović postoji "dubinska, temeljna razlika" i da jedino može da odlučuje o ministrima u vladi srpski narod i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Mene uopšte ne zanima mišljenje američke ambasade. Napadi Mihajlović na mene su počeli kada je ta ambasada izašla sa stavom da joj se ne dopadaju moji stavovi o ‘srpskom svetu’. Mi imamo tu suštinsku razliku, ja sam za samostalnu Srbiju“, rekao je Vulin za TV Pink.

On je naveo da je čuo da je Mihajlović izjavila da on vodi malu stranku Pokret socijalista, i dodao „kakva god da je, to je srpska, slobodna stranka i sigurno je veća od G-17 plus, dugotrajnija i uspešnija“.

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je za TV Prvu da su kod formiranja nove vlade važni ostvareni rezultati, i da sastav zavisi od zajedničkog dogovora sa predsednikom Vučićem i „sa nekim ko bude formirao vladu“.

Ona je rekla da se već 10 godina često vodi negativna kampanja protiv nje, „kad god se formira vlada a i kad se ne formira“.

Komentari (13)

Vidi sve komentare