Vulin: Mediji me napadaju zbog formiranja vlade, moćna služba radi svoj posao

Vesti 14. avg 202209:45 156 komentara
N1

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odbacio je navode advokata Dimitrija Zahvatova o prisluškivanju ruskih opozicionara u Beogradu, uz ocenu da je približavanje formiranja Vlade Srbije vidljivo po medijskim napadima na njega.

„Кao što sam i najavio, približavanje formiranja Vlade će biti vidljivo po medijskim napadima na mene i borbom da ni po koju cenu ne budem član Vlade Srbije. Velika i moćna služba radi svoj posao. Zato podgrevaju priču o prisluškivanju ruskih opozicionara u Beogradu iako je sve to više puta demantovano i objašnjeno“, naveo je Vulin u pisanoj izjavi.

Dodao je da niko iz Ministarstva unutrašnjih poslova nije prisluškivao rusku opoziciju, pa samim tim da ni on nije nosio nikakve transkripte sekretaru Saveta bezbednosti Rusije Nikolaju „Patruševu ili bilo kome drugom“.

„Ja ću se boriti protiv njihovih laži, a oni samo neka nastave“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući izjavu advokata Dimitrija Zahvatova za dnevni list „Nova“ da je jedan od razloga hapšenja aktiviste Vladimira Kara-Murze u Rusiji, to što je Vulin Moskvi predao transkripte prisluškivanih razgovora ruskih opozicionara.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare