Vulin na nacionalnoj frekvenciji pokazivao fotografije obezglavljenih tela

Vesti 18. jul 202122:23 > 22:26 141 komentara
vulin pink
TV Pink/Screenshot

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom objavio delimično cenzurisane fotografije obezglavljenih tela, u sklopu političke tok šou emisije.

On je gostujući u Hit tvitu na TV Pink kazao da su u pitanju fotografije koje su nađene na mobilnim telefonima članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka, a da su svi zločini počinjeni u kući u Ritopeku.

POVEZANE VESTI:

Na fotografijama su se videli članovi kriminalne grupe Belivuk i Srđan Lalić, koje drže osobu sakrivenog identiteta, kako je naveo Vulin, „pred klanje“, obezglavljeni leš proboden sa više noževa iz kog se cedi krv u kantu, otkinuta ljudska stopala.

Prikazane su i fotografije paketa, za koje je Vulin tvrdio da sadrže kokain, kao i fotografije osumjičenih na bazenu i na letovanju.

„Sve (žrtve) su navijači Partizana, klali su ih drugi navijači Partizana, utvrdili smo identitet svih do jednog… (Fotografije) su njihovi trofeji, oni su se time hvalili“, naveo je ministar unutrašnjih poslova.

Vulin je ocenio da medijski navodi da se tribina Patizana „buni“ protiv predsednika države Aleksandra Vučića i da skandira protiv njega, predstavljaju „instruisano nezadovoljstvo kriminalne grupe“.

Uznemirujuće fotografije su istovremeno sa gostovanjem ministra Vulina na Pinku objavili brojni tabloidi i internet portali u Srbiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare