Vulin: Saučešće porodici Periš, srpska policija je zaista dala sve od sebe

Vesti 20. maj 202210:51 3 komentara
N1

Beograd je siguran i bezbedan grad, a u slučaju nestalog Mateja Periša nije bilo nikakvog nasilja, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin i uputio saučešće porodici mladića iz Splita koji je nestao 31. decembra 2021. a njegovo telo je posle višemesečne potrage u sredu nađeno kod Ade Huje, nizvodno od Beograda.

Vulin je za TV Pink naglasio da istakao da na telu mladića nije bilo nikakvih tragova nasilja, kao i da je srpska policija dala sve od sebe da se taj slučaj rasvetli.

POVEZANE VESTI:

„Nema tragova nasilja, iz onoga što smo ispratili kroz kamere i kroz istragu, ništa nije ukazivalo na to da je on neka žrtva napada ili na bilo koji način motivisanog. Izjavljujem saučešće njegovoj porodici. Želim im da nađu mir, jer to je jedino što možete da poželite u ovom trenutku“, rekao je Vulin.

„Ono što je važno, i ostalim građanima Srbije, to je da znaju da je Beograd siguran i bezbedan grad, da ovde nema nikakvog nasilja koje može da se poveže sa nacionalnim, ili zato što neko nije iz Beograda. Ovo je siguran i bezbedan grad i naravno da nam je zbog porodice Periš bilo jako važno da ovo rasvetlimo, ali nam je bilo važno i zbog Beograda, da se obraz naše prestonice ne crni, jer nema razloga“, rekao je Vulin.

On je, kako u saopštenju ističe MUP, naglasio da je „srpska polcijja zaista dala sve od sebe“.

„Žao nam je što se potraga završila ovako, ali to je istina i do istine se jednostavno moralo doći“, rekao je Vulin u jutarnjem programu TV Pink.

Vulin je naveo i da su predstavnici hrvatske policije „zahvalili srpskoj policiji na izuzetno profesionalnom radu“ u potrazi za nestlim Splićaninom.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare