Nikodijević: Za Novu godinu će nastupiti popularni izvođači koje omladina sluša

Vesti 07. dec 202219:10 6 komentara
N1

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević najavio je da će manifestacija Beogradska zima, u okviru koje će biti organizovan i novogodišnji koncert na platou ispred Doma narodne skupštine, početi 15. decembra i trajati do 15. januara.

Nikodijević je najavio da akcenat te manifestacije biti na „duhu Beograda“, kao i da će prvi put u organizaciju prazničnih programa biti uključena 31 ustanova kulture u nadležnosti grada.

„Akcenat nije na koncertu 31. decembra, već ćemo imati mnogo više besplatnih sadržaja poput dečijih predstava u svih 17 beogradskih opština, obilazaka muzeja, kreativnih radionica, posebnih programa za klasičnu, džez muziku“, rekao je Nikodijević za Radioteleviziju Srbije.

Dodao je da će novogodišnji koncert na otvorenom biti namenjen „mlađoj populaciji“, odnosno da će nastupiti „popularni izvođači koje omladina sluša“.

Najavio je i da će ispred Doma omladine biti organizovan koncert u čast grupe EKV i Milana Mladenovića jer, kako je rekao, „ne može Nova godina da prođe bez EKV“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare