Zadržana ćerka Rade Trajković: „Samo zato što su moja deca, dokle više?“

Vesti 23. mar 202308:44 42 komentara
N1

Srpska političarka sa Kosova Rada Trajković objavila je da je njena ćerka zadržana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" pri izlasku iz zemlje. "Cela porodica na nekakvom spisku (...) samo zato jer su moja deca", napisala je Trajković na društvenoj mreži Tviter.

„I moja druga ćerka upravo je zadržana na beogradskom aerodromu pri izlasku iz zemlje, na putu na kongres lekara u regionu. Cela porodica na nekakvom spisku. Bez razloga, bez političke aktivnost – samo zato jer su moja deca. Dokle više“, uputila je Trajković na Tviteru i pritom tagovala predsednika, premijerku i Vladu Srbije.

Podsetimo, Rada Trajković je početkom marta, dva dana zaredom, takođe bila zadržana na beogradskom aerodromu.

Od kada je imenovana za savetnicu ministra u kosovskoj Vladi Aljbina Kurtija, koju su prethodno napustili predstavnici Srpske liste zbog spora oko registarskih tablica, Trajković je u decembru prošle godine bila bez obrazloženja dvaput zadržana od strane granične policije na prelazu Merdare – i prilikom ulaska u centralnu Srbiju i prilikom izlaska, više od 20 sati.

Trajković je u decembru prošle godine navela da je i njena ćerka, pri povratku u Veliku Britaniju, bila zadržana na beogradskom aerodromu više sati bez obrazloženja.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare