Zamenik kompanije Ziđin uručio zahvalnicu ministru Vulinu

Vesti 12. maj 202212:34 3 komentara
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Zamenik generalnog direktora kineske kompanije "Ziđin koper" Džejson Džang uručio je ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu zahvalnicu za izuzetnu saradnju koju ta kompanija ima sa Policijskom upravom Bor i Upravom kriminalističke policije, saopštilo je Ministarstvo unutraših poslova.

Vulin je, zahvalivši na priznanju, rekao da je ponosan na pripadnike Policijske uprave u Boru, kao i na pripadnike Uprave kriminalističke policije koji su u prethodnom periodu pronašli i vratili sirovine ukradene iz kompanije „Ziđin“, u vrednosti od oko 72,2 miliona dinara.

„Ministarstvo neće dozvoliti da krađe imovine iz kompanija utiču na njihovo poslovanje“, rekao je Vulin na sastanku sa predstavnicima kompanije, gradonačelnikom Bora Aleksandrom Milikićem i rukovodiocima organizacionih jedinica Policijske uprave u Boru.

On je poručio da će imovina „Ziđina“ i ostalih kineskih kompanija biti zaštićena, a njihovo poslovanje u Srbiji bezbedno, dok su rukovodioci kineske kompanije izrazili veliku zahvalnost srpskoj policiji koja na efikasan i požrtvovan način štiti imovinu kompanije.

Vulin je u Policijskoj upravi Bor održao i radni sastanak sa rukovodiocima uprave, sa kojima je razgovarao o preduzetim merama na unapređenju bezbednosti građana iz ovog okruga, i položio cveće na spomen-obeležje poginulim policijskim službenicima te uprave.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare