Zaplenjen motorni čamac u vlasništvu Milana Radoičića

Vesti 06. dec 202319:10 5 komentara
KoSSev

Pripadnici Kosovske policije zaplenili su u Zvečanu motorni čamac u vlasništvu bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, potvrdio je za KoSSev zamenik komandira KP za region sever Veton Eljšani.

„Mi smo danas dobili informaciju da se u Zvečanu nalazi motorni čamac koji pripada Milanu Radoičiću, mi smo zatim otišli tamo, pronašli čamac i potom ga oduzeli“, precizirao je Eljšani.

Čamac se nalazio u objektu koja je u vlasništvu opštine, dodao je, prenosi KoSSev.

Eljšani, međutim, nije mogao da iznese druge detalje o lokaciji, odnosno da precizira da li je reč o objektu lokalne samouprave pri kosovskom ili srpskom sistemu i gde se tačno nalazi.

Naglasio je da osim čamca, ništa drugo nije pronađeno.

Plovno vozilo je konfiskovano po nalogu tužioca.

Kosovska policija je krajem septembra zaplenila i vilu Milana Radoičića na jezeru Gazivode, dok je ujedno vršila pretres njegove imovine u severnom delu Kosovske Mitrovice, gde je zaplenjeno više vozila i drugih predmeta. Ove akcije protiv Radoičića preduzete su svega nekoliko dana nakon sukoba grupe Srba i Kosovske policije u Banjskoj, odnosno dešavanja za koja je Radoičić u međuvremenu preuzeo odgovornost, te saopštio da napušta Srpsku listu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare