Ponovo uspostavljen železnički saobraćaj na pruzi Beograd – Novi Sad

Vesti 04. feb 202312:35 > 18:16115 komentara
Infrastrukture Železnice Srbije

Železnički saobraćaj na pruzi Beograd - Novi Sad ponovo je uspostavljen u 17:04 sati, posle prekida u 9:50 sati, zbog velike oluja i vremenskih neprilika između Inđije i Novog Sada, saopštila je kompanija "Infrastrukture železnice Srbije".

Pročitajte još:

Pruga između Beograda i Novog Sada osposobljena je za nesmetano odvijanje železničkog saobraćaja, uključen je napon u kontaktnoj mreži iznad pruge i očekuje se da uskoro krenu prvi putnički vozovi na toj relaciji.

Saobraćaj vozova na toj pruzi obustavljen je jutros u 9:50 sati, zbog velike oluje i vremenskih neprilika između Inđije i Novog Sada, koji su prouzrokovali tehničke probleme u funkcionisanju železnice.

Stručne službe „Infrastrukture železnice Srbije“ u izuzetno lošim i teškim vremenskim uslovima, koji su u velikoj meri otežavali rad na terenu, osposobili su ovu deonicu pruge Beograd – Novi Sad za nesmetano funkcionisanje železničkog saobraćaja, navedeno je u saopštenju.

Zbog toga su ranije otkazana četiri voza koja je po redu vožnje trebalo da saobraćaju između Beograda i Novog Sada, a otkazani su i polasci putničkih vozova na ovoj relaciji koji su planirani do 14.00 sati.

Infrastrukture Železnice Srbije
Komentari

Vaš komentar