Žena preživela pad sa 16. sprata zgrade u Kragujevcu

Vesti 20. apr 202310:27 > 10:41 5 komentara
N1/ M. Nikić

Žena koja je u četvrtak ujutru pala sa solitera Ipsilon, najviše zgrade u Kragujevcu, davala je znake života i prebačena je u Urgentni centar, saopštio Klinički centar Kragujevac.

Za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je žena pala sa zgrade, a u VJT je za nova.rs porvrđeno da je žena identifikovana i da je po dolasku ekipe Hitne pomoći davala znake života.

Uviđaj o ovom događaju je u toku, a iz VJT su rekli da je žena pala sa 16. sprata.

Načelnica kragujevačke Hitne pomoći rekla je za nova.rs da je žena pala na nadstrešnicu koja se nalazi dva metra iznad zemlje i da je po dolasku lekara pokazivala znake života. Lekari su je zbrinuli na nadstrešnici, a u uz pomoć vatrogasaca, uspesli su da je spuste i prevezu Urgentni centar.

UKC Kragujevac je saopštio da je ekipa Hitne pomoći obavila hitnu reanimaciju i dijagnostiku i da je žena prebačena na dalje lečenje u Jedinicu intenzivne nege Službe za anesteziju i reanimatologiju.

Pacijentkinja je u veoma teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena i pod stalnom kontrolom lekarskog tima, saopšteno je iz Kliničkog centra.

Nezvanično se saznaje da žena nije živela u soliteru Ipsilon.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare