Zoran Kesić večeras na TV Nova: „Insistiraćemo na temama zbog kojih nam govore – ovo vam nije trebalo!“

Vesti 24. feb 202407:20 11 komentara
Nova/ Ivan Dinić

Nakon zimske pauze, Kesić se vraća na TV Nova večeras u 20:30h! Pred gledaocima je 325. epizoda kultne emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ u kojoj će gošća analitičarka biti novinarka televizije N1 Maja Dragić, dok će u muzičkom delu emisije svoj hit „Ženska uloga“ izvesti Duda Buržujka.

„Nova sezona naše emisije stiže pod sloganom ‘Kad se Kesić na televiziju vrati‘ što je naravno direktno ruganje kvazipatriotskim šaračima zidova i oficijelnom narativu Vučićeve vlasti koji nam poručuje – ‘čak i kad na Kosovu ostanemo bez ljudi, nećemo prestati da se busamo u grudi‘. Insistiraćemo i u ovoj sezoni na svim onim temama zbog kojih nam već godinama govore ‘ovo vam nije trebalo‘. A to može biti svašta, dopiši sam… vakcine, gejevi, Putin, četnici, korona, Crkva, zločinci, Izrael, Gaza, Hrvati, Kosovo i Božo Vrećo“, najavljuje Kesić i dodaje:

Nova/ Ivan Dinić

„Možda čak i zamolimo gledaoce da nam taksativno navedu šta nam nikako ne bi trebalo, pa onda redom da se pozabavimo svakom od tih netrebajućih tema, naravno uz veliko IZVINJONJO svima koje bi to moglo uvrediti. Lepo je glasno govoriti ono što misliš. Još je lepše ugostiti ljude koje poštuješ, a koji su spremni da iznesu svoj stav – bez obzira na moguće posledice. A najlepše su duge zimske i letnje pauze naše emisije, tokom kojih nas se publika toliko zaželi da čak i kada im isporučimo prosečnu epizodu, oni budu presrećni jer ‘kad se Kesić na televiziju vrati‘. Ekipa je naravno ista – reditelj Aleksandar Saničanin, scenaristi Zoran Kesić i ekipa Njuz.net-a.“

Nova/ Ivan Dinić

Ne propustite dugoočekivanu prvu epizodu emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ u 2024. godini i uživajte u novim analizama aktuelnih društvenih dešavanja u Kesićevom jedinstvenom maniru, samo na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare