DecenijaAVlasti – četvrta epizoda

Info 21. feb 202220:57 > 21:0412 komentara

Pogledajte četvrtu epizodu petodelnog serijala DecenijaAVlasti koji se emituje na TV N1. Nakon pet godina u Vladi, Aleksandar Vučić seli se na Andrićev venac. Prvu godinu njegovog predsedničkog mandata obeležiće i sveprisutnije nasilje. Njegovi saradnici redovno će biti u centru afera.

SERIJAL:

Serijal je urađen u režiji Janka Baljka, sa glumcem Srđanom Miletićem kao naratorom, a gledaoce podseća na događaje i procese protekle decenije koji su doveli do ovog specifičnog istorijskog trenutka u kojem se Srbija nalazi.

Serija „DecenijAVlasti“ u pet epizoda detaljno opisuje put kojim su jedan čovek i jedna partija preuzeli skoro apsolutnu kontrolu nad jednom zemljom i pretvorili ovaj deo sveta u svojevrsni centar populizma i autokratije.

Kako je SNS osnovana i kojim je putem išla? Da li je Srbija napredovala ili potrošila deceniju kako bi se učvrstila vladavina jedne partije i jednog čoveka? Godine izbora, mitova, propagande, nasilja… Kako smo živeli, čemu se radovali, zbog čega plakali…

Ovaj serijal, nakon emitovanja, moći ćete da pogledate i bilo kada u okviru novog kataloga „N1 izbor“ u EON video klubu.

Komentari

Vaš komentar