DecenijAVlasti – druga epizoda

Info 15. feb 202221:09 > 21:31 22 komentara

Pogledajte drugu epizodu petodelnog serijala "DecenijAVlasti" koji se emituje na TV N1. Naredna je na programu već sutra u 20h.

Nakon formiranja Vlade sa socijalistima, Aleksandar Vučić postaje prvi potpredsednik vlade, ministar odbrane i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

Povezano:

Kako je stvaran mit o heroju koji može da spasi Srbiju od propasti, da donese pravdu obespravljenima, da kazni pljačkaše, pogledajte u drugoj epizodi serijala „DecenijAVlasti“.

Serijal je urađen u režiji Janka Baljka, sa glumcem Srđanom Miletićem kao naratorom, a gledaoce podseća na događaje i procese protekle decenije koji su doveli do ovog specifičnog istorijskog trenutka u kojem se Srbija nalazi.

Serija u pet epizoda detaljno opisuje put kojim su jedan čovek i jedna partija preuzeli skoro apsolutnu kontrolu nad jednom zemljom i pretvorili ovaj deo sveta u svojevrsni centar populizma i autokratije.

Kako je SNS osnovana i kojim je putem išla?

Da li je Srbija napredovala ili potrošila deceniju kako bi se učvrstila vladavina jedne partije i jednog čoveka?

Godine izbora, mitova, propagande, nasilja…

Kako smo živeli, čemu se radovali, zbog čega plakali…

Preostale dve epizode gledaćete naredna dva ponedeljka.

Ovaj serijal, nakon emitovanja, moći ćete da pogledate i bilo kada u okviru novog kataloga „N1 izbor“ u EON video klubu.

Komentari (22)

Vidi sve komentare