Junaci doba zlog: Svetlana Ražnatović – srpska majka

Info 13. jul 202121:12 > 20. jul 2021 13:33 151 komentara

Tri dana nakon emitovanja emisije "Srpska majka" iz serijala "Junaci doba zlog" video koji je imao pola miliona pregleda na YouTube kanalu N1 televizije je uklonjen na zahtev korisnika "Ceca Music" zbog navodnog kršenja autorskih prava. "Audio i video produkcija JSP" je objavila novi, izmenjeni video, ali je istakla da "uprkos nekim muzičkim korekcijama gledaoci neće biti na gubitku".

Ceca je postala nedodirljiva institucija, poput svete krave u Indiji. Dobrim delom zahvaljući i mitu koji su novinari o njoj gradili: oni su od nje napravili heroinu sa oreolom udovice srpskog patriote.

Povezana vest

Nema faktički medija u zemlji, pa ni u regionu, koji u redovnim intervalima nije plasirao detalje životopisa simpatične siromašne devojke iz neke srbijanske vukojebine kako osvaja svet, živi srpski košmar i ostvaruje „američki san“, pleni glasom i oblinama, srlja iz zabranjene ljubavi u vezu sa tipom koga će suparnički klan ubiti, udaje se za misterioznog kriminalca koji je, bez obzira na ratne zločine i srpski patriota, postaje brižna majka koja odgaja decu kojima se ubili oca, vaskrsava iz pepala i posle zatvora postaje „majka nacije“ i simbol srpstva.

Kako je jedna folkerka postala sve to, imali ste priliku da pogledate u osmoj epizodi serijala „Junaci doba zlog“, koju je za televiziju N1 proizvela “Audio i video produkcija JSP”.

Komentari (151)

Vidi sve komentare