Newsnight (30.11.2022)

Newsnight 30. nov 202222:27

Slučajevi vršnjačkog i drugog nasilja sve su učestaliji u školama širom Srbije. Ministarstvo prosvete formiralo je zbog toga Radnu grupu, a prosvetni sindikati najavili su obustavu nastave 1. decembra. Da li će nasilju u školama odzvoniti čas, pre nego što nas ono još jednom zaboli? Gost emisije je bio ministar prosvete Branko Ružić.

Novi cenovnik EPS-a od 1. januara i struja uvećana za skoro 10 odsto. kako će se odraziti na džepove građana u analizi naše Marije Komazec

Svi ste bar jednom čuli za problem nelegalne gradnje na Savskom nasipu, ali njegove razmere vide se tek iz vazduha ili sa reke. Vikendice na njemu niču svima pred nosem već decenijama, mimo svih zakona i propisa. Ko živi na nasipu – kriminalci, političari, estrada ili „običan svet“? Ko je to dozvolio? Na kakvu opasnost stručnjaci upozoravaju? Zašto gradonačelnik Beograda ne poštuje reč struke? Pogledajte u priči Mladena Savatovića, autora dokumentarnog filma „Korito privilegovanih“ iz serijala „Ispod površine“ koji će biti prikazan u četvrtak od 20h na TV N1.

Komentari

Vaš komentar