Newsnight o sukobu Piksija i Vidića, zašto je Šapić vređao Čavića

Newsnight 05. dec 202322:50 0 komentara

Šta bi promenio, da od 18. decembra vodi Beograd? Gost Njuznajta je kandidat za gradonačelnika glavnog grada liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović.

A gradonačelnik Beograda u tehničkom mandatu Aleksandar Šapić, tokom vikenda, verbalno se ostrvio na aktivistu i radijskog novinara Dušana Čavića. On priča zbog čega je zavredeo pogrdne reči, ali i govoriti o problemima meštana Novog Beograda na Savskom nasipu, Beogradu i smislu i značaju aktivizma poput njegovog.

Intervju Nemanje Vidića za NIN uzburkao je sportsku, ali i javnost uopšte. Njegove reči da su selektor fudbalske reprezentacije Srbije i njegov stručni štab u poslednje dve godine prihodovali čak 16 miliona evra na ime bonusa za plasmane na velika takmičenja, izazvao je Dragana Stojkovića Piksija da mu odgovori negiranjem takvih navoda. O pozadini medijske rasprave dva fudbalska prvaka, govori fudbalski konsultant Rade Bogdanović.

Pod parolom „Da se čuje i druga strana“, Sindikat zaposlenih u socijalnoj zaštiti sutra će, simbolično, u 5 do 12 održati protest ispred Vlade Srbije i najaviti štrajk. O razlozima izlaska na ulicu i zahtevima koje imaju, čućemo od predsednice tog sindikalnog udruženja Mirjane Veljović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!