Newsnight: U čije ime je Vulin položio cveće na Staljinov grob

Newsnight 12. jun 202422:32 1 komentar

Vladimir Orlić novi direktor BIA. Da li je i zbog čega Orlić nagrađen i šta ovo imenovanje znači? Gost Newsnight-a bio je nekadašnji ministar unutrašnjih poslova i predsednik Vlade Srbije Zoran Živković

Dva grada se i dalje nadaju. Deo čačanske opozicije tvrdi da je vlast opstruirala sednicu GIK-a u Čačku na kojoj je trebalo da se razmatra i izvešaj, odnosno službena beleška o izvršenom uvidu u izborni materijal od strane ovlašćenih predstavnika pet opozicionih lista, učesnika na lokalnim izborima. Drugi deo kaže – kriza u Čačku još nije razrešena jer aktuelna vlast izbegava da prizna izborni poraz. U Nišu ništa lakše.  Traži se ponavljanje izbora na još dva biračka mesta, pored ponavljanja izbora na Medijani. Gosti Newsnight-a bilisu Ivan Ćalović, iz Grupe građana „Ivan Ćalović Istina i Čast“ iz Čačka i Dragan Milić iz grupe građana „Dr Dragan Milić“ iz Niša.

Vulin je položio cveće na Staljinov grob na Crvenom trgu. Zašto? I da li je takav potez problematičan? O tome sa istoričarom Milovanom Pisarrijem.

Prvo mesto u kategoriji pisani test na 8. Međunarodnoj Olimpijadi u mentalnom računaju! Učenik prvog razreda i prve godine u školi „Malac Genijalac“, briljirao je u pismenom delu takmičenja, nadmašivši konkurenciju iz preko 10 zemalja. Njegovo ime je Nemanja Jovanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare