Bez granica sa Andrejem: Igra sudbine u getu Najrobija

Ostalo 11. feb 202414:46 0 komentara

Nemilosrdni ratovi bandi, nasilje, korupcija, narkotici, oružje, trgovina ljudima, prostitucija, beda i ekstremno siromaštvo, tamna su strana priče o Najrobiju i njegovom getu.

Ovde niko nije siguran jer u sredini gde ni policija ne sme da uđe, linija između života i smrti je tanka. Kako bih saznao sve o najopasnijem getu istočne Afrike Andrej je rizikovao sa glavnim bandama koje su u međusobnom ratu i iskoristio priliku da sa svakom od njih prođe kroz pakao Najrobija.

„Surovi život u getu ne daje mnogo mogućnosti. Fejt mi je ispričala svoju priču. Njenu bol mogao sam da osetim u svakoj izgovorenoj reči. Izabrala je pogrešan put za sebe kako bi decu jednog dana izbavila iz geta.

O serijalu:

Kroz objektiv kamere avanturista i pustolov Andrej Maričić istražuje najzabačenije delove planete, stiče nove prijatelje i upoznaje ih živeći sa njima. Traga za retkim biljnim i životinjskim vrstama, posećuje predele od kojih zastaje dah, ali i one opasne i manje privlačne u koje retko ko zalazi. U stalnoj potrazi za odgovorima, Andrej vas vodi kroz njegov svet, svet BEZ GRANICA.

Ukoliko ste propustili neke od prethodnih epizoda serijala, pogledajte ih OVDE.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!