Bez granica sa Andrejem: Najveći geto Afrike

Ostalo 04. feb 202415:20 1 komentar

Nemilosrdni ratovi bandi, nasilje, korupcija, narkotici, oružje, trgovina ljudima, prostitucija, beda i ekstremno siromaštvo, tamna su strana priče o Najrobiju i njegovom getu.

Ovde niko nije siguran jer u sredini gde ni policija ne sme da uđe, linija između života i smrti je tanka. Kako bih saznao sve o najopasnijem getu istočne Afrike Andrej je rizikovao sa glavnim bandama koje su u međusobnom ratu i iskoristio priliku da sa svakom od njih prođe kroz pakao Najrobija.

„Kada u najvećem getu Afrike odlučiš da izađeš iz bande, postoje dve opcije. Odeš daleko i nikada se ne vraćaš. U suprotnom, cipele će ti završiti na žicama bandera glavne ulice u Kiberi.“

O serijalu:

Kroz objektiv kamere avanturista i pustolov Andrej Maričić istražuje najzabačenije delove planete, stiče nove prijatelje i upoznaje ih živeći sa njima. Traga za retkim biljnim i životinjskim vrstama, posećuje predele od kojih zastaje dah, ali i one opasne i manje privlačne u koje retko ko zalazi. U stalnoj potrazi za odgovorima, Andrej vas vodi kroz njegov svet, svet BEZ GRANICA.

Ukoliko ste propustili neke od prethodnih epizoda serijala, pogledajte ih OVDE.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare